Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Ο 35χρονος στην Ελλάδα που πέθανε από κορωνοϊό. Συγκλονιστικά τα λόγια της γυναίκας του



Tον αγαπημένο τους Μουσταφά αποχαιρέτησαν χτες το απόγευμα, οι δικοί του άνθρωποι σε κλίμα οδύνης και κάτω από αυστηρά μέτρα προφύλαξης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μόνο τα πολύ στενά συγγενικά πρόσωπα συνόδευσαν τον άτυχο 35χρονο στην τελευταία του κατοικία στον Έβρο, μη μπορώντας να πιστέψουν το τραγικό χτύπημα της μοίρας. Το ερώτημα που έχει προκύψει είναι πώς είναι δυνατόν χωρίς κάποιο υποκείμενο νόσημα ο Μουσταφά να έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.
Γειτονιά και φίλοι κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό άνθρωπο που αγαπούσε πολύ τη σύζυγό του, ενώ δεν πρόλαβε να χαρεί ούτε το 18 μηνών κοριτσάκι του.
Η σύζυγός του συγκλονίζει με τα λόγια της για τον χαμό του συζύγου της: «Τον αγαπούσα πάρα πολύ, ήμασταν μια ευτυχισμένη οικογένεια και ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω πώς έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά. Οι γονείς του ανήκαν στις ευπαθείς ομάδες και συνέχεια τους έλεγε να προσέχουν και να μένουν στο σπίτι. Αλλά η κατάληξη ήταν να αρρωστήσει εκείνος και να χάσει τη ζωή του» λέει στο protothema.gr
Την ίδια ώρα η πεθερά του 35χρονου άνδρα μιλώντας στον ΑΝΤ1 περιέγραψε το πώς από τη μία ημέρα στην άλλη η υγεία του άτυχου νέου επιδεινώθηκε.
«Μπήκε στο νοσοκομείο περπατώντας, έχοντας κορεσμό 95 και την επόμενη ημέρα η διάγνωση έδειξε βαριά πνευμονία, ενώ το πρώτο τεστ ήταν αρνητικό» δήλωσε η πεθερά του θύματος, μη μπορώντας να πιστέψει ότι ο γαμπρός της πέθανε.
«Μέσα σε μία ημέρα το οξυγόνο του έπεσε στο 88 και έτσι μας ενημέρωσαν ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», πρόσθεσε η ίδια σήμερα το πρωί και τόνισε ότι το τρίτο τεστ ήταν που έδειξε ότι ο γαμπρός της νοσούσε από κορωνοϊό.
Η γυναίκα εξέφρασε και τον προβληματισμό της για την υγεία της ίδιας, της κόρης της αλλά και της εγγονής της, καθώς όπως είπε, ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί τους για να υποβληθούν και οι τρεις τους σε τεστ. «Το σπίτι μου έχει κλείσει. Ακόμα δεν μας έχουν πάρει να κάνουμε το τεστ», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.



https://www.protothema.gr/greece/article/998466/koronoios-suglonizei-i-suzugos-tou-35hronou-elege-stous-goneis-tou-na-prosehoun-kai-telika-arrostise-ekeinos/

Δεν υπάρχουν σχόλια: