Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Δωρεά μασκών στην Επαρχιακή Διοίκηση από Κινέζο μόνιμο κάτοικο Πάφου


Το κοινό καλεί η Έπαρχος Πάφου να τηρεί τους κανόνες ασφαλείας και ευχαριστεί τις κοινότητες για την αγορά μηχανήματος 30χιλ. ευρώ
Το κοινό καλεί η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου να τηρεί τους κανόνες ασφαλείας με την έναρξη της πλήρους λειτουργίας της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου και ευχαριστεί τις κοινότητες που συγκέντρωσαν το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ για αγορά μηχανήματος για μοριακά τέστ κορωνοϊού προς ενίσχυση του ΓΝ Πάφου .

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου ανέφερε πως μέχρι στιγμής εργάζονταν με προσωπικό ασφαλείας ωστόσο από την ερχόμενη Δευτέρα η Επαρχιακή Διοίκηση θα τεθεί σε πλήρη επαναλειτουργία.
Προέτρεψε επίσης το κοινό να τηρεί το ωράριο εξυπηρέτησης, κατά τις επισκέψεις του στα Τμήματα του Αρχείου Πληθυσμού, Άδειών Οικοδομής και τα λοιπά.
Οι ώρες εξυπηρέτησης επανέλαβε είναι 08:30 το πρωί με 12:30 προσθέτοντας πως η είσοδος του κοινού θα είναι ελεγχόμενη .
Προέτρεψε παράλληλα τους επισκέπτες που επιθυμούν να επισκεφτούν τους τεχνικούς ή τους διοικητικούς υπαλλήλους της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου να προκαθορίζουν τα ραντεβού τους εκ των προτέρων στα τηλέφωνα 26801200 , 26801118 ,26801111και 26801101.
Η κ. Λάμπρου είπε πως η Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου έχει λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα με την τακτική απολύμανση των πάγκων εξυπηρέτησης , των πόμολων και των σκαλών , ενώ τοποθετήθηκαν και γυάλινα διαχωριστικά.
Όπως ανέφερε η Έπαρχος Πάφου κάποιοι υπάλληλοι της Επαρχιακής Διοίκησης με βάση το αναθεωρημένο διάταγμα θα μπορούν να απουσιάζουν με άδεια από την εργασία τους με την προσκόμιση πιστοποιητικού ιατρού αφού συγκαταλέγονται στις ευπαθείς ομάδες, αλλά και γονείς παιδιών μικρών θα δικαιούνται να εργάζονται από την οικία τους ενώ η παραγωγή εργασία τους θα ελέγχεται.
Επίσης στις τρεις εισόδους της Επαρχιακής Διοίκησης θα τεθεί ωρομίσθιο προσωπικό ως φύλακες για τον έλεγχο της διακίνησης του κοινού.
Επιπρόσθετα η κ. Λάμπρου ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ένωσης Κοινοτήτων Πάφου για την συγκέντρωση του χρηματικού ποσού των 30.000 . ευρώ με την συμμετοχή δεκατεσσάρων κοινοτήτων εκ των οποίων οι 8 συνείσφεραν από 3.000 ευρώ και οι 6 κοινότητες από 1000 ευρώ για την αγορά μηχανήματος για το Νοσοκομείο Πάφου για μοριακά τέστ κορωνοϊού.
Ακολούθως η κ. Λάμπρου αναφέρθηκε και στην παράδοση δωρεάν εκατόν μασκών για το προσωπικό της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου από μόνιμο κάτοικο Πάφου τον κ. Henry από την Κίνα.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: