Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Αυτός φέρεται να απείλησε τον Δρ. Κωστρίκη. Του πέρασαν χειροπέδες



Χειροπέδες σε 35χρονο φόρεσε η Αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης(29/04) σχετικά με τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχθηκε o Ακαδημαϊκός Καθηγητής Μοριακής Ιολογίας του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου και Τακτικό Μέλος της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών, δρ Λεόντιος Κωστρίκης.


Ο Δρ Κωστρίκης προχώρησε σε καταγγελία σήμερα, και τα γεγονότα έγιναν γνωστά όταν το απόγευμα κατά την διάρκεια της διάσκεψης του Υπουργείου Υγείας, η Λειτουργός Τύπου του Υπουργείου, Μαργαρίτα Κυριάκου, ενημέρωσε για τους λόγους της απουσίας του.
Σύμφωνα με την κα Κυριάκου, ο κ. Κωστρίκης δεν ήταν παρών στην σημερινή ενημέρωση των αποτελεσμάτων, αφού βρισκόταν σε αστυνομικό σταθμό, ώστε να προβεί σε καταγγελία εναντίον προσώπων που τον απείλησαν.
Οι Αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εναντίον 35χρονου στην Λευκωσία και το βράδυ κατάφερε την σύλληψή του.
Πρόκειται για 35χρονο Ελληνοκύπριο.
Σημειώνεται πως σε ανάρτησή του ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ανέφερε ότι είναι καταδικαστέο και ανεπίτρεπτο να δέχονται απειλές άτομα που εδώ και 2 μήνες προσφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις και την εμπειρία τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας.



https://www.sigmalive.com/news/local/625586/xeiropedes-ston-35xrono-pou-apeilise-ton-dr-kostriki

Δεν υπάρχουν σχόλια: