Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Ρεπόρτερ κάνει live μετάδοση από το μπάνιο της και καταγράφει μια γυμνή φιγούρα στο ντους. ΒΙΝΤΕΟ


Ως ρεπόρτερ τοπικού τηλεοπτικού σταθμού της Καλιφόρνια, η Μελίντα Μέζα είναι σίγουρα εξοικειωμένη με τις κάμερες.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!!!
Ωστόσο η Αμερικανίδα δημοσιογράφος την «πάτησε» σαν ερασιτέχνιδα, όταν κατά τη διάρκεια μιας live μετάδοσης από το μπάνιο του σπιτιού της αποκάλυψε... πολύ περισσότερα από αυτά που είχε κατά νου, αφού η κάμερα κατέγραψε μια γυμνή φιγούρα στο ντους.

Σύμφωνα με την Daily Mail αλλά και άλλα διεθνή ΜΜΕ που μετέδωσαν το σχετικό βίντεο, η Μέζα είναι ανταποκρίτρια για τον σταθμό KCRA 3 στο Σακραμέντο, και υπό φυσιολογικές συνθήκες εργάζεται σε διάφορες περιοχές, κυνηγώντας το ρεπορτάζ. Ωστόσο το lockdown που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός στη συγκεκριμένη πολιτεία έχει ως συνέπεια μεγάλο μέρος των ρεπόρτερ να εργάζονται πλέον από το σπίτι.


Κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ με συμβουλές για το πώς μπορεί κανείς να φτιάξει μόνος του τα μαλλιά του ενώ βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι, μια γυμνή φιγούρα διακρίνεται μέσα στο ντους. Η θολή σιλουέτα πιστεύεται ότι ανήκει στον σύζυγο της Μέζα, Μάικ ντε Λάμπερτ. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2004.
Σύμφωνα με την Daily Mail, το ρεπορτάζ προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media, με πολλούς χρήστες να φτιάχνουν «σενάρια« για το ποιος μπορεί να είναι ο μυστηριώδης άνδρας και άλλους να διατυπώνουν την εκτίμηση ότι πρόκειται για αντανάκλαση του συζύγου της, ο οποίος περιμένει υπομονετικά να τελειώσει το ρεπορτάζ για να βει από το ντους.

https://www.protothema.gr/world/article/997794/koronoios-reporter-ekane-live-metadosi-apo-to-banio-tis-kai-i-kamera-epiase-mia-gumni-figoura/

Δεν υπάρχουν σχόλια: