Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020

Δείτε γιατί πέρασαν χειροπέδες σε δύο γυναίκες στην Πάφο


Στη σύλληψη δύο γυναικών ηλικίας 32 και 23 ετών, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για παράνομη κατοχή περιουσίας και για επίθεση εναντίον αστυνομικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν χθες το απόγευμα σε συγκεκριμένη οικία στην Πάφο, για διεξαγωγή έρευνας βάσει δικαστικού εντάλματος.
Με την άφιξη των αστυνομικών στην οικία και αφού οι ένοικοι δεν άνοιγαν την πόρτα, με τη χρήση κριού παραβιάστηκε η είσοδος. Εντός της οικίας βρίσκονταν δύο γυναίκες αλλοδαπές, ηλικίας 32 και 23 ετών. Η μια εκ των δύο γυναικών φέρεται να προσπάθησε να πετάξει από το μπαλκόνι δύο τσάντες, όμως αποτράπηκε από μέλος της Αστυνομίας.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός των δύο τσαντών, μεγάλος αριθμός ρολογιών, διάφορα κοσμήματα, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα. Εντός της οικίας εντοπίστηκαν επίσης διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.
Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και στην προσπάθεια των μελών της Αστυνομίας να τους περάσουν χειροπέδες, η 32χρονη φέρεται να προέβαλε αντίσταση και να επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών κτυπώντας τους με τα χέρια της.
Οι δύο συλληφθείσες τέθηκαν υπό κράτηση ενώ την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.
Σημειώνεται πως για την υπόθεση η Αστυνομία Πάφου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον 42χρονου επίσης αλλοδαπού που είναι συμβίος της μιας εκ των δύο γυναικών για τον οποίο υπήρχαν υποψίες ότι παρείχε άσυλο στους δυο συμπατριώτες του που καταζητούνται για την υπόθεση δολοφονίας 20χρονου στην περιοχή “Βρέξης” στη Χλώρακα στις 10 Απριλίου.
Ο 42χρονος καταζητείται.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: