Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020

Δείτε με ποιον τρόπο κερδίζει 11 χιλιάδες ευρώ την ημέρα

Από τη στιγμή που δημιούργησε το προφίλ της στην ιστοσελίδα, η Σέρι παραιτήθηκε από τη δουλειά της και πια «δουλεύει λίγες ώρες την εβδομάδα» και απολαμβάνει έναν πολυτελή τρόπο ζωής και εξωτικές διακοπές στο εξωτερικό.

«Αποφάσισα να φτιάξω προφίλ στην ιστοσελίδα για την ελευθερία και την αυτονομία που σου προσφέρει το να μπορείς να επιλέξεις πότε θα εργαστείς, αλλά και για το εισόδημα, την ασφάλεια και την πολυτέλεια», δήλωσε η Σέρι στο Fabulous Digital. «Όσο πιο πολύ δουλεύω, τόσο πιο πολλά χρήματα βγάζω, αλλά συνήθως επιλέγω να εργάζομαι λίγες ημέρες την εβδομάδα. Κάποιος μου έδωσε τιπ σχεδόν 11.000 ευρώ, απλά επειδή τον άκουγα όταν με χρειαζόταν» προσθέτει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι συνδρομές σε τέτοιες σελίδες για ενήλικες «εκτοξεύτηκαν» κατά την καραντίνα.

Η Σέρι ανεβάζει πικάντικες φωτογραφίες και βίντεο και έχει τηλεφωνικές κλήσεις με τους φανς της. Το προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο με φωτογραφίες από πολυτελείς διακοπές σε Πορτογαλία, Μπαλί και Μπαρτσελόνα.

Πηγή: Reader.gr

http://www.reporter.com.cy/viral-news/article/717466/paraitithike-apo-ti-doyleia-tis-kai-bgzei-11-000-evro-ti-mera-apo-fotogafies-pics

Δεν υπάρχουν σχόλια: