Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Όλοι να βοηθήσουμε την 24χρονη Νικολέτα από την Πάφο που νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Γερμανίας

Boήθεια ζητά η Νικολέτα Χρυσάνθου από την Πάφο ηλικίας 24 ετών με σχετική της ανακοίνωση στα μέσα μαζικής δικτύωσης μετά την διάγνωση της με λεμφοβλαστική λευχαιμία για δεύτερη φορά με αποτέλεσμα να χρειάζεται μεταμόσχευση.

Η 24χρονη βρίσκεται σε Νοσοκομείο στη Γερμανία και με σχετική της ανάρτηση ζητά από τους συμπολίτες της να δώσουν δείγμα προκειμένου να εξευρεθεί συμβατός δότης.

Όπως η ίδια αναφέρει αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Νοσοκομείο Klinikum Frankfurt (Oder) στη Γερμανία και η ανάρτηση της στόχο έχει την στήριξη των συμπολιτών της .

Ίσως αναφέρει η 24χρονη “ τώρα τελευταίως να ακούτε για δείγμα δότη μυελού των οστών. Δυστυχώς ή ευτυχώς μόλις ήρθε ξανά και η δική μου σειρά! Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες η αρρώστια ξανακτύπησε τη δική μου πόρτα. Διαγνώστηκα ξανά με λεμφοβλαστική λευχαιμία αλλά συνεχίζω να χαμογελώ και να βλέπω με αισιοδοξία τη ζωή Σας χρειάζομαι!”.
Όπως προσθέτει, ψάχνει κάποιον τυχερό που να είναι συμβατός με την ίδια για να γίνει ο δικός της δότης. δότης μυελού των οστών , δότης ΖΩΗΣ.
Απευθύνει επίσης έκκληση στον κόσμο ηλικίας 18-45 ετών οπότε μπορεί να επισκεφθεί το πλησιέστερο Νοσοκομείο της επαρχίας του και να δώσει δείγμα.
Είναι μια πολύ απλή διαδικασία, αλλά από αυτή κρέμεται πλέον η ζωή μου, σημειώνει, προσθέτοντας πως εάν δεν βρεθεί δότης δεν ξέρει τι να περιμένει όταν τελειώσει τις χημειοθεραπείες.

Σε περίπτωση συνεχίζει , “που δεν είστε δικός μου δότης να είστε σίγουροι πως κάπου εκεί έξω κάποιος άλλος θα φανεί τυχερός από εσάς”.
Απευθύνει επίσης έκκληση όποιος μπορεί να κοινοποιήσει την ανάρτηση της για να προχωρήσει η διαδικασία άμεσα.



κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: