Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ

 

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ

Τρέχουμε  Virtually, Τρέχουμε Μαζί

Στους ρυθμούς του Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ κινείται η Κύπρος. Η εκκίνηση δόθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2020, με τους συμμετέχοντες να ανεβάζουν στροφές, λίγο πριν την τελική ευθεία στις 12 Δεκεμβρίου. Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση, με φήμη και προβολή διεθνώς, πραγματοποιείται φέτος σε virtual εκδοχή, κερδίζοντας για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις. Ήδη πέραν των 2.000 δρομέων έχουν δηλώσει συμμετοχή, εκφράζοντας παράλληλα τον ενθουσιασμό τους για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμα εγγραφή στον πρωτότυπο αυτό αγώνα, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις πιο κάτω διαδρομές:

- Μαραθώνιος Δρόμος (42,195 km)

- Muskita Μισός Μαραθώνιος Δρόμος (21,0975 km)

- Petrolina Δρόμος 10 χιλιομέτρων

- Medochemie Δρόμος 5 χιλιομέτρων

- PrimeTel εταιρικός Δρόμος 5 χιλιομέτρων

Οι δρομείς μπορούν να τρέξουν μόνοι ή με φίλους, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο και στο ρυθμό που επιθυμούν, διανύοντας την απόσταση μια ή περισσότερες φορές, ώστε να επιτύχουν την καλύτερη επίδοση, αποστέλλοντας τον τελικό τους χρόνο μόνο μια φορά.

Ο Virtual Μαραθώνιος Λεμεσού 2020, «τρέχει» και για ένα ιερό σκοπό, καθώς το 100% των εσόδων από κάθε νέα εγγραφή θα διατεθεί για τη στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Παράλληλα όλοι οι δρομείς θα μπορούν να κάνουν τη δική τους επιπλέον εισφορά για το Καραϊσκάκειο, ύψους  5 ,10 , 15, 20, 25 ή 30 ευρώ, ενώ μέσω της πλατφόρμας Give‘n’Gain, θα έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν και να συγκεντρώσουν χρήματα για ένα φιλανθρωπικό σκοπό που οι ίδιοι θα επιλέξουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί πέρα των 5.000 ευρώ, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolmarathon.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: