Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Η όμορφη Τατιάνα φωτογραφίζεται στην Πάφο

 

Στην Πάφο βρίσκεται αυτές τις μέρες το γοητευτικό μοντέλο Tatiana Yakusheva. Απολαμβάνει τις ομορφιές της πόλης, ανακαλύπτει καινούργια μέρη και φωτογραφίζεται στα αξιοθέατά της. Η όμορφη Τατιάνα βρέθηκε στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου αλλά και στην γύρω περιοχή και φωτογραφήθηκε στο Μεσαιωνικό  Κάστρο, στον πεζόδρομο του  Φάρου και αλλού.
Την φωτογράφιση έκανε ο Θεοδόσης Καρασαββίδης. Το αποτέλεσμα ... καταπληκτικό.

Η Τατιάνα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook  

 

"Φίλοι μου έχουμε ένα lockdown στην Κύπρο που παραμένω στην Πάφο. Συνεχίζω να ανακαλύπτω  νέα μέρη. Πρόσφατα έκανα μια βόλτα στο Λιμανάκι Κ. Πάφου - ένα από τα παλαιότερα λιμάνια της Κύπρου, το οποίο χτίστηκε στην εποχή της Αυτοκρατορίας του Αλέξανδρου Μακεδονομάχου, που τόσο εντυπωσιαζόταν με τα τοπικά τοπία της περιοχής.  Αυτό συνέβη τον 2 ο αιώνα π.Χ. και οδήγησε στη μεταμόρφωση της Πάφου από ένα μικρό άνετο χωριό στο κέντρο του τοπικού πολιτισμού.

Το Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου  χτίστηκε στα τέλη του 16 ου αιώνα.  Στον τόπο του φρουρίου υπήρχαν βυζαντινές οχυρώσεις που οι Τούρκοι πρώτα κατέστρεψαν και μετά ανοικοδόμησαν. Το φρούριο είναι μικρό, αξίζει να ανέβεις εκεί λόγω της όμορφης θέασης του Λιμανιού, του αναχώματος και της πόλης.

Το μέρος είναι πολύ ενδιαφέρον, ιδιαίτερα υπέροχο για να περπατάς το ηλιοβασίλεμα και να απολαμβάνεις την ξεχωριστή ατμόσφαιρα αυτού του τόπου.

Καλό βράδυ

Ευχαριστώ Theodosis Karasavvidis για τις ωραίες φωτογραφίες"


Ευχαριστούμε την Τατιάνα για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού. 









Δεν υπάρχουν σχόλια: