Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Βαρύ πρόστιμο σε Κύπρια φοιτήτρια που έκανε πάρτι γενεθλίων εν μέσω lockdown στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη μιας 18χρονης κοπέλας προχώρησαν τα ξημερώματα οι αστυνομικοί του Τμήματος Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη διότι διοργάνωσε πάρτι γενέθλιων, παρά το lockdown και τα μέτρα που ισχύουν για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

 
Το Πάρτι-με την εκκωφαντική μουσική-κράτησε μέχρι το πρωί. Οι καταγγελίες των γειτόνων, την έφερε σε δύσκολη κατάσταση, αφού κάλεσαν την άμεση δράση.
  
Οι αστυνομικοί μετέβησαν μετά από την καταγγελία στο σπίτι της 18χρονης, η οποία σύμφωνα με το ΣΚΑΙ είναι από την Κύπρο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κι εκεί διαπιστώθηκε πως στο πάρτι συμμετείχαν άλλα επτά άτομα.
 
Σε βάρος της συλληφθείσας επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ ως διοργανώτρια της εκδήλωσης, ενώ σε βάρος των άλλων επτά ατόμων βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση περιορισμού κυκλοφορίας.
 
Υπενθυμίζεται ότι η Θεσσαλονίκη πλήττεται - όπως και όλη η Βόρεια Ελλάδα -με ιδιαίτερη σφοδρότητα αυτή την περίοδο από το δεύτερο κύμα της πανδημίας, ενώ οι ΜΕΘ ασφυκτιούν στη συμπρωτεύουσα, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να προχωρήσει σε επίταξη και ιδιωτικών κλινικών.
 
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: