Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ

Η Muskita Aluminium Industries Χορηγός και Ονοματοδότης του Ημιμαραθώνιου Δρόμου. Στηρίζοντας διαχρονικά πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό και αναδεικνύουν τις αξίες του, η εταιρεία Muskita Aluminium Industries καθίσταται χορηγός του Ημιμαραθώνιου Δρόμου, στο πλαίσιο του Virtual ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.

Η Virtual εκδοχή του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ πραγματοποιείται για πρώτη φορά, από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου 2020, λόγω των αυξημένων μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αγωνιστούν με ένα πρωτότυπο τρόπο.

Οι δρομείς που θα επιλέξουν το Muskita Ημιμαραθώνιο Δρόμο θα μπορούν να τρέξουν τη virtual διαδρομή  μια ή περισσότερες φορές, μόνοι ή με φίλους, σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, αποστέλλοντας μάλιστα την καλύτερη επίδοση τους.

Όπως δήλωσε η Marketing Manager της Muskita, Άννα Μουσκή ο Ημιμαραθώνιος δίνει στην εταιρεία την ευκαιρία να συμμετέχει ενεργά σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις του νησιού, η οποία λόγω της πανδημίας πραγματοποιείται φέτος σε virtual εκδοχή, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει υψηλό το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι». Η Muskita, ανέφερε η κυρία Μουσκή, έχει αναπτύξει μια ισχυρή σύνδεση με την πόλη της Λεμεσού και τους ανθρώπους της, γι’ αυτό και η έμπρακτη στήριξη της κοινότητας της αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρική κοινωνική ευθύνης της εταιρείας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolmarathon.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: