Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Η Medochemie στηρίζει το ταξίδι των Πρωταθλητών μας στο δρόμο για το Τόκιο

Έχοντας στο ενεργητικό της δεκάδες διακρίσεις στον ωραίο αγώνα της προστασίας της ανθρώπινης υγείας, η Medochemieβρίσκεται αυτή τη φορά στο πλευρό των κορυφαίων Κύπριων αθλητών, στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Σε μια σύγχρονη κοινωνία όπου η ανάδειξη προτύπων και η προώθηση των ιδανικών και αξιών του αθλητισμού αποτελούν αναγκαιότητα, η Medochemie στηρίζει τους πρωταθλητές στίβου, Μίλαν Τραΐκοβιτς και Απόστολο Παρέλλη, καθώς και την πρωταθλήτρια στην ποδηλασία Άντρη Χριστοφόρου, στο μακρύ ταξίδι για την επιτυχία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie, Νίκος Χρηστίδης, το «ευ αγωνίζεσαι» αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας υγιούς κοινωνίας, ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας τηςCOVID-19.  Για το λόγο αυτό,η Medochemie θα σταθεί αρωγός στις άοκνες προσπάθειες των αθλητών μας,στηρίζοντας τους  σε κάθε στιγμή, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νίκος Χρηστίδης, ευχόμενος υγεία, δύναμη και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για τους ίδιους και την πατρίδα μας.

Γιατί… για τους κορυφαίους, το ταξίδι μετράει!

 

Δείτε το προωθητικό video εδώ:https://youtu.be/HqoDswhQ13w

Δεν υπάρχουν σχόλια: