Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Δείτε που θα πραγματοποιούνται αύριο Σάββατο τα rapid test


 Το Υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιεί για αξιολόγηση της επιδημιολογικής εικόνας της Κύπρου, πραγματοποιεί από τις 16 Νοεμβρίου, πληθυσμιακό έλεγχο με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).

Για αύριο, 21 Νοεμβρίου 2020, το ωράριο λειτουργίας των μονάδων δειγματοληψίας είναι από τις 8 π.μ.-5 μ.μ.
Οι μονάδες δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν στην Πάφο, στον Χώρο στάθμευσης υπεραγοράς Παπαντωνίου (Λεωφόρος Ελλάδος), στην Λεωφόρο Ελευθέριου Βενιζέλου (μπροστά από το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη) και στην Εκκλησία Παναγίας Χρυσοαιματούσης, Χλώρακα.
Στη Λεμεσό στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο), στον Χώρο στάθμευσης υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Λινόπετρα, στο Limassol Shopping Centre, Πολεμίδια (πρώην Ορφανίδης), στον Μόλο – Περιοχή Caffe Nero και στον Μόλο – Παλιό Λιμάνι.
Στη Λάρνακα, στα Λειβάδια (χώρος στάθμευσης Υπεραγοράς Στέλιος Ανδρέου), Κοινοτικό Συμβούλιο Κιτίου, Πλατεία Ευρώπης και Χώρος στάθμευσης Jumbo.
Στην Αμμόχωστο στην Εκκλησία Παναγίας Ελεούσης, Λιοπέτρι.
Στη Λευκωσία, Χώρος στάθμευσης υπεραγοράς Αθηαινίτη (Λεωφόρος Τζον Κέννεντι, Παλλουριώτισσα), Χώρος στάθμευσης υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Έγκωμη, Εξωτερικά Ιατρεία Ιδαλείου, Διασταύρωση Λεωφόρων Σταυρού και Ιωσήφ Χατζηιωσήφ (μπροστά από Coffee Island) και Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος Οδού Λήδρας).
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.
Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.
Το Υπουργείο Υγείας ευχαριστεί τις Τοπικές Αρχές για τη συνεργασία και τη βοήθεια.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: