Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Πέθανε ξαφνικά 17χρονος Κύπριος στην Αυστραλία

Στο πένθος βυθίστηκε η Ελληνική - Κυπριακή παροικία στη Μελβούρνη.  
Η είδηση του θανάτου ενός 17χρονου ομογενή, έχει βυθίσει στο πένθος την ελληνική και κυπριακή παροικία της Μελβούρνης, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Πρόκειται για τον James Tsindos, έναν ταλαντούχο μαθητή του Brighton Grammar.

«Είμαστε συγκλονισμένοι», είπε στο «Νέο Κόσμο» ο πατέρα του, Χάρης Τσίντος, σημειώνοντας ότι ο ίδιος, η μητέρα του Βενετία και οι αδελφές του Χριστίνα, Ελπίδα και Γεωργία είναι συντετριμμένοι από τον αναπάντεχο αθάνατο και ψάχνουν για απαντήσεις.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το άτυχο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 27 Μαΐου, όταν παρουσίασε συμπτώματα αναφυλαξίας.

Πέθανε στο νοσοκομείο την 1η Ιουνίου, ενώ τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα και ερευνώνται από τον ιατροδικαστή.

«Η απίστευτη συμπαράσταση από τα μέλη της ελληνικής και της κυπριακής παροικίας, καθώς και από το Brighton Grammar είναι παρηγοριά για μας και μας δίνει κουράγιο» λέει ο Χάρης Τσίντος.

 O James Tsindos ήταν ο μικρότερος εγγονός του Τζιμ Τσίντου, του πασίγνωστου σεφ της παροικίας, που είχε δικά του ελληνικά εστιατόρια, ενώ πρόβαλε την ελληνική κουζίνα και μέσα από αυστραλιανές  τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο παππούς του άτυχου 17χρονου έκανε αναρτήσεις στο Facebook για το αγγελούδι του που έφυγε, ενώ δήλωσε στο «Νέο Κόσμο» πως ο πόνος του είναι απερίγραπτος.

Η κηδεία του James Tsindos θα γίνει την Δευτέρα 21 Ιουνίου, στην Παναγία την Καμαριανή, στο Red Hill.https://www.reporter.com.cy/police/article/822397/esbise-xafnika-17chronos-kyprios-stin-afstralia-paroysiase-symptomata-anafylaxias

Δεν υπάρχουν σχόλια: