Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Απεβίωσε ο Ιεροδιάκονος Ιωάννης

Απεβίωσε σε ηλικία μόλις 30 ετών ο Ιεροδιάκονος Ιωάννης. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στο Δήμο Δρομολαξιάς —Μενεού.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος  Δρομολαξιάς Μενεού, αναφέρει: «Ο Δήμαρχος κ. Κύπρος Ανδρονίκου, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Δήμου εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του ιεροδιάκονου Ιωάννη. Αιωνία σου η μνήμη πολυαγαπημένε ιεροδιάκονε Ιωάννη, καλό παράδεισο, εν χώρα ζώντων και εν σκηναίς δικαίων Αμήν».

Ο Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Δρομολαξιάς σε ανάρτηση του αναφέρει πως «Η αποψινή Αγρυπνία αναβάλλεται στον Όσιο Λουκά τον Ιατρό λόγω της εκδιμίας του Ιεροδιακόνου πατρός Ιωάννου.

Σάββατο 12/6/2021 ώρα 6:30 - 9:00 πμ ο Όρθρος και η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου με το σκήνωμα του Ιεροδιακόνου πατρός Ιωάννου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας  γύρω στις 10:00 πμ θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία του Ιεροδιακόνου πατρός Ιωάννου , όπου θα προστεί της εξοδίου  ακολουθίας ο πανιερώτατος μας Μητροπολίτης κκ Νεκτάριος.

Αιωνία σου η μνήμη πολυαγαπημένε αδελφέ , ιεροδιάκονε Ιωάννη , καλό παράδεισο , εν χώρα ζώντων και εν σκηναίς δικαίων Αμήν!!»

 

 https://omegalive.com.cy/


Δεν υπάρχουν σχόλια: