Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Σκότωσε εν ψυχρώ το γείτονά του

Συγκλονισμένη είναι  η τοπική κοινωνία του χωριού Λοφίσκου στο Κιλελέρ από την εν ψυχρώ δολοφονία του 68χρονου βοσκού από τον γείτονά του.


Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το θύμα, 68 χρονών, έμενε ακριβώς απέναντι από τον δράστη, 35 χρονών, και είχαν σταματήσει να μιλούν επειδή στο παρελθόν είχαν μαλώσει για τα πρόβατά τους.

Οι κάτοικοι του χωριού Λοφίσκου δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έγινε η εν ψυχρώ δολοφονιά του 68χρονου άντρα από τον γείτονά του.

Σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού, τα σπίτια των δύο αντρών βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, το ένα απέναντι από το άλλο και οι διαφορές τους από το παρελθόν δεν ενέπνεαν ιδιαίτερη ανησυχία.


«Αυτοί είχαν και προηγούμενα απο παλιά με τα πρόβατα, γιατί ήταν βοσκοί και ο ένας και ο άλλος. Δεν περιμένα ποτέ ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Διαφορές τυπικές υπάρχουν παντού όπως παράδειγμα το μέχρι εδώ να βοσκίσεις εσύ και μέχρι εδώ εγώ. Είχα ακούσει ότι είχαν συζητήσει τον χειμώνα χωρίς να τα βρουν αλλά όχι κάτι τραβηγμένο» λέει χαρακτηριστικά κάτοικος του χωριού.

Η Ελένη Ζωιοπούλου δημοτική σύμβουλος και κάτοικος του χωριού, όπου εκτυλίχθηκε το έγκλημα, υπογράμμισε πως το χωριό είναι αναστατωμένο και πως δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει αυτό που συνέβη μεταξύ των δύο αντρών.

«Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε αυτό που έχει συμβεί σε ένα χωριό 70 κατοίκων. Τι όπλισε το χέρι του 35χρονου προκειμένου να γίνει φονιάς; Ο 35χρονος είναι ένα ήσυχο παιδί, δεν είχε δείξει το οτιδήποτε. Μεταξύ τους δεν μιλιόντουσαν δεν είχαν επαφές», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 68χρονος είχε πάει το μεσημέρι της Παρσκευής στο χωράφι του να δει το πότισμα στην καλλιέργεια βαμβακιού που είχε, εκεί βρέθηκε για άγνωστο λόγο και ο 35χρονος δράστης και τσακώθηκαν έντονα. Τότε ο 35χρονος πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα τον 68χρονο.

Να σημειωθεί πως ο δράστης έχει συλληφθεί για το περιστατικό και είναι πατέρας δύο ανηλίκων παιδιών.




Δεν υπάρχουν σχόλια: