Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

"Έφυγε" ο γιατρός Μιχάλης Μάρκου από την Πάφο. Είχε προσβληθεί από κορωνοϊό

Η Πάφος πενθεί. Ο γιατρός Μιχάλη Μάρκου από την Πάφο, έδινε το τελευταίο διάστημα μάχη με τον κορωνοϊό. Ο 66χρονος γιατρός, που καταγόταν από τη Γεροσκήπου, νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, αφού η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες των συναδέλφων του ο Μιχάλης Μάρκου, εξέπνευσε το πρωί.


Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια της ΕΔΕΚ, η είδηση του θανάτου του Μιχάλη Μάρκου, ο οποίος ήταν σταθερός υποστηρικτής του κόμματος.

Σε ανακοίνωση της η ΕΔΕΚ αναφέρει ότι «με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο του Ιατρού Μιχάλη Μάρκου που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

Ο Μιχάλης Μάρκου διακρινόταν για την προσφορά του προς τον συνάνθρωπο και κύρια προς τους ασθενείς. Ήταν σταθερός υποστηρικτής της ΕΔΕΚ και των αγώνων της.

Ο Πρόεδρος, η ηγεσία και τα στελέχη της ΕΔΕΚ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αιωνία θα είναι η μνήμη του»


με πληροφορίες

https://www.reporter.com.cy/local-news/article/820204/thlipsi-ga-to-thanato-toy-gatroy-michali-markoy-edine-machi-me-ton-koronoio

Η κηδεία του θα τελεσθεί  αύριο Τετάρτη στις 3:30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Γεροσκήπου.

Η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια λόγω της Πανδημίας. Έκκληση των οικείων του είναι όπως  αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: