Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Οδηγούσε μεθυσμένος στην Πάφο και ενεπλάκη σε τροχαίο

 

Στη σύλληψη 42χρονου οδηγού, προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία, στο πλαίσιο των ανακρίσεων της, σχετικά με τροχαία σύγκρουση που συνέβη λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην Πάφο και είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό 44χρονου μοτοσικλετιστή. Ο 42χρονος φέρεται να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης, αφού σε σχετικό έλεγχο βρέθηκε θετικός. 

 

Το τροχαίο συνέβη γύρω στη 1.30π.μ. σήμερα, στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στην Πάφο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος συγκρούστηκε στο πίσω μέρος μοτοσικλέτας, που οδηγούσε ο 44χρονος, ο οποίος βρισκόταν σε στάση αναμονής, σε κόκκινο φανάρι τροχαίας. 

 

Από τη σύγκρουση ο 44χρονος τραυματίστηκε ελαφρά. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, για προληπτικούς λόγους. 

 

Ο 42χρονος οδηγός του αυτοκινήτου υπεβλήθη σε προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης με θετικό αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Πάφου, ο όπου υπεβλήθη σε τελικό έλεγχο αλκοόλης, με χαμηλότερη ένδειξη 78μg%, αντί 22μg%. 

 Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια της τροχαίας σύγκρουσης.



https://www.cypruspolicenews.com/DefaultArticle/ArticleId=20208

Δεν υπάρχουν σχόλια: