Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Έφερε στον κόσμο δεκάδυμα


Νεαρή γυναίκα στην Νότια Αφρική έφερε στον κόσμο 10 παιδιά έπειτα από μία μόνο κύηση κάνοντας ρεκόρ. Η 37χρονη μαμά είχε γεννήσει δίδυμα στο παρελθόν, τα οποία είναι σήμερα έξι ετών.

«Είναι επτά αγόρια και τρία κορίτσια. Είμαι χαρούμενος. Είμαι συναισθηματικά φορτισμένος. Δεν μπορώ να μιλήσω πολύ», δήλωσε ο σύζυγός της γυναίκας, Teboho Tsotetsi στο Pretoria News μετά τη γέννηση των μωρών το βράδυ της Δευτέρας.

Η Gosiame Thamara Sithole έχει ήδη δύο παιδιά (δίδυμα), ενώ ο σύζυγός της είπε ότι έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν ότι περιμένουν δέκα μωρά καθώς στους προγεννητικούς ελέγχους είχαν φανεί μόνο τα οκτώ.

 Μέχρι πρόσφατα το ρεκόρ της γέννας με τα περισσότερα μωρά που επιβίωσαν, κατείχε μια γυναίκα που είχε γεννήσει οκτώ μωρά στις ΗΠΑ το 2009.

Τον περασμένο μήνα, η 25χρονη Halima Cissé από το Μάλι γέννησε εννέα μωρά, τα οποία φέρεται να πηγαίνουν καλά στην υγεία τους. Νοσηλεύονται σε κλινική στο Μαρόκο.


https://www.marieclaire.gr/art-lifestyle/body-mind/newsroom/spania-periptosi-polidimis-kiisis-37chroni-gineka-efere-ston-kosmo-dekadima/

Δεν υπάρχουν σχόλια: