Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

"Ο Μπάμπης απαίτησε από τη μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει το φέρετρο και το πλοίο"

 

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ και προχώρησε σε μια αποκάλυψη που πάγωσε του πάντες στον αέρα του σταθμού.

Η αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας της Καρολάιν που σοκάρει

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε εάν η μητέρα της άτυχης 20χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, βοηθούσε οικονομικά το ζευγάρι - αφού τους είχαν δώσει 50.000 ευρώ- είπε:

 «Λέτε να μην το ξέρω; Έχουν προκύψει αυτά τα στοιχεία. Εκείνο που θέλω να πω και να κλείσω είναι το εξής. Δεν θέλω να το σχολιάσω γιατί φοβάμαι ότι θα παρεκτραπώ. Φαντάζομαι θα μείνετε άναυδοι όπως έμεινα κι εγώ χθες. Το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της, και το πλοίο».

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια για τη σχέση του 33χρονου πιλότου με τη σύζυγό του, Κάρολαϊν, η οποία φαίνεται πως τελικά οδήγησε στο ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το Live News έφερε στο φως μία νέα αποκάλυψη, η οποία αυτή τη φορά έρχεται από τη γυναίκα που έφτιαξε το νυφικό της άτυχης κοπέλας. Όπως παραδέχθηκε η ίδια, ο Μπάμπης ήταν παρών στις πρόβες και δεν άφηνε την σύζυγό του λεπτό μόνη της.

Εξοργισμένη με τον δολοφόνο της Καρολάιν, η σχεδιάστρια εκφράζει τα συναισθήματα που ένιωσε όταν αποκαλύφθηκε το αληθινό, όπως λέει, πρόσωπο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Νιώθω συντετριμμένη όπως όλοι μας ζώντας τόσο καιρό όλη αυτή την ιστορία που εξελίσσεται, με πολύ άσχημο τέλος! Πάντα προσπαθώ να βλέπω την καλή πλευρά των ανθρώπων όμως δυστυχώς έπεσα πολύ έξω με αυτό το παλικάρι.

Περίεργο και εξοργιστικό που βοήθησα βάζοντας το λιθαράκι μου στην ένωση αυτού του ζευγαριού. Να αναρτώ πριν από δύο χρόνια με τόση χαρά έναν υπέροχο γάμο, με το νυφικό που έφτιαξα πάνω της και το λάτρεψε και να την βλέπω τώρα να φοράει το ίδιο στην φωτογραφία πάνω στον τάφο της» υπογράμμισε η σχεδιάστρια.


https://www.youweekly.gr/article/koinonia/egklhma/649621-glyka-nera-to-feretro-ths-karolain-kai-to-ploio-o-mpamphs-apaithse-na-to-plhrwsei-h-mhtera-ths?fbclid=IwAR1wH9OSBjOJ5vPQYkt4z7vdThhlOroO87SnAwo5vOsbuhVowx60S4tK1Nc

Δεν υπάρχουν σχόλια: