Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Εκδήλωση διαμαρτυρίας από ένοικους συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Κ. Πάφο

Eκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Πάφο όταν ιδιοκτήτης συγκροτήματος διαμερισμάτων αποφάσισε αυθαίρετα να τοποθετήσει καγκελόπορτα στην είσοδο του συγκροτήματος και να εμποδίζει την είσοδο και έξοδο των ενοίκων προς τις οικίες τους.

Ένοικοι του συγκροτήματος διαμερισμάτων με πλακάτ στα οποία αναγράφονταν συνθήματα όπως , “ Τhe gate must go” και “ τοποθετήθηκαν παράνομα 19 CCTVκάμερες νιώθουμε πως μένουμε στις φυλακές Κορυδαλλού ή στο Αλκατράζ” εξέφρασαν την διαμαρτυρίας τους.
Στο συγκεκριμένο κτιριακό συγκρότημα διαμένουν άτομα οικογένειες, έγκυες γυναίκες, οικογένεια που έχει παιδί με ειδικές ανάγκες, σε αναπηρικό καροτσάκι και άλλοι που η ελευθερία πρόσβασης χαρακτηρίζεται άκρως αναγκαία.
Ο ιδιοκτήτης όπως αναφέρθηκε εμποδίζει την είσοδο των ενοίκων που αγόρασαν τα διαμερίσματα, με την "πρόφαση", όπως αναφέρθηκε ότι δεν του πληρώνουν κοινόχρηστα. Ωστόσο οι ιδιοκτήτες χαρακτηρίζουν παράλογο το ποσό των κοινοχρήστων.
Η εκδήλωση διαμαρτυρίας έγινε στις 18:00 με 18:30 το απόγευμα της Κυριακής στην είσοδο του μπλοκ των διαμερίσματων, πίσω από το Αυλίδα ξενοδοχείο, στον κύριο δρόμο προς τον Μούταλλο και πλησίον του Γυμνασίου Θεοσκέπαστης. Χτες χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας για την άνοιξη της εισόδου ωστόσο εκ νέου ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος προχώρησε σήμερα εκ νέου στο κλείσιμο του.
Oι διαμαρτυρόμενοι ανέφεραν πως η εκδήλωση διαμαρτυρίας αποτελεί το πρώτο μέτρο αντίδρασης ενώ έπεται και συνέχεια. Επίσης σημείωσαν πως θα προχωρήσουν σε νέα καταγγελία στην Αστυνομία.



κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: