Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Σύγκρουση αυτοκινήτου με φορτηγό στην Πάφο

 Σε τροχαία σύγκρουση, που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στην επαρχία Πάφου, άντρας ηλικίας 38 ετών τραυματίστηκε κρίσιμα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, συγκρούστηκε με άλλο φορτηγό όχημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο 38χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ενώ η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση.
Όπως αναφέρεται, γύρω στις 3.20 το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ ο 38χρονος άντρας οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον δρόμο Πόλης Χρυσοχούς-Αργάκας, κατευθυνόμενος προς Αργάκα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε μετωπικά με αρθρωτό φορτηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε άντρας ηλικίας 50 ετών, στην κατεύθυνση προς Πόλη Χρυσοχούς.
Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις, ενώ ο 38χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Νοσοκομείο Πάφου, σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.
Η Τροχαία Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζουν τις εξετάσεις.


ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: