Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Ο Δήμος Πέγειας συμμετείχε σε έκθεση για γάμους στο Λονδίνο

 Στην έκθεση The National Wedding Show που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 23 με 24 Μαρτίου συμμετείχε ο Δήμος Πέγειας σύμφωνα με την Λειτουργό Τέλεσης Πολιτικών Γάμων Μαρία Γιάγκου.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Γιάγκου ανέφερε πως στην έκθεση Excel London στην οποία συμμετείχαν με δικό τους περίπτερο δέχτηκαν περίπου 10 χιλιάδες επισκέψεις ζευγαριών τα οποία επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την τέλεση του πολιτικού τους γάμου στην όμορφη Πέγεια. Όπως η ίδια ανέφερε είχε να επισκεφτεί το Λονδίνο από την περίοδο του Covid και φέτος το ενδιαφέρον ήταν πολύ μεγάλο.
Απαντώντας σε ερώτηση η κ. Γιάγκου ανέφερε πως πέρσι στην Πέγεια τελέστηκαν πέραν των 800 γάμων, ενώ φέτος το 2024 αναμένεται ο ίδιος αριθμός τέλεσης πολιτικών γάμων. Πρόσθεσε ωστόσο πως το 2025 θα ξεπεράσουν το 2019 που τελέστηκαν στην Πέγεια περίπου 900 γάμοι.
Πρόσθεσε επίσης πως στο γραφείο τέλεσης πολιτικών γάμων στον Δήμο Πέγειας άρχισαν οι κρατήσεις και για το 2027. Επεσήμανε επίσης πως η Κύπρος πλέον έχει καταστεί προορισμός για τα ζευγάρια που επιθυμούν να τελέσουν πολιτικό γάμο και έτσι παρατηρείται αύξηση της ζήτησης της περιοχής της Πέγειας.
Στην έκθεση του Λονδίνου συμμετείχαν ο Δήμος Πέγειας, ο Δήμος Γεροσκήπου και εταιρεία διοργάνωσης γαμήλιων τελετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: