Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι με την Prestige show production. ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Όλες οι πληροφορίες και το φωτογραφικό υλικό, έδωσε στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ η Σταυρούλα Νικολάου της Prestige show production με την οποία υπάρχει συνεργασία πολλών ετών.   

Σχεδιαστές που ξεχώρισαν  ήταν ο Abi Nater και Ziad Nakad από Λίβανο, Σίλια Κρυθαριώτη από Ελλάδα. Το show άνοιξε η Ναομη Κάμπελ και οργάνωσε after party με καλεσμένο το Κωνσταντίνο Αργυρό που ξεφάντωσε το κοινό.  

Στις 26 Ιανουαρίου στο Πεντάστερο  ξενοδοχείο Ritz οργανώθηκε show με Gala dinner όπου έλαβαν μέρος 10 γνωστοί σχεδιαστές από διάφορες χώρες με μοντέλα της Prestige show production.

 

 Έλαβε μέρος η Δέσποινα Παγουράκι από Ελλάδα,  η Ayse Top Mrs Netherland αντιπρόσωπος  της Predtige στην Ολλανδία και αρκετά αλλά μοντέλα της Prestige.

Η σχεδιάστρια που ξεχώρισε ήταν η Sandhya Manniesing από Ολλανδία.

Τα μαλλιά και το μακιγιάζ ανέλαβε η Ακαδημία MAAP από το Παρίσι. Φωτογράφος ο Sydney Korse από Ολλανδία και άλλοι πολλοί International Χορηγοί ΜΜΕ celebrities Life style,   magazine 
CREATIV 

 Υποστηρικτές Prestige show production με την ομάδα της Lionel Sidol, Andreas Stefan, Tony  Rex Christy.  Η prestige show production ευχαριστεί όλους τους υποστηρικτές.

 























Δεν υπάρχουν σχόλια: