Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Φιλοξενία Πολωνών Τουριστικών πρακτόρων στην Πάφο


Συνεχίζεται αμείωτα η εκστρατεία προώθησης  που έχουν σε εξέλιξη  η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής  Περιφέρειας Πάφου και Ξενοδόχοι της επαρχίας  Πάφου σε μια προσπάθεια περεταίρω ανάκαμψης της βιομηχανίας .


Μόλις πρόσφατα  η Εταιρεία Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Περιφέρειας Πάφου σε συνεργασία με διοργανωτή ταξιδιών, τον ΚΟΤ και ξενοδόχους με σκοπό  την  γνωριμία τουριστικών πρακτόρων με την επαρχία Πάφου φιλοξένησαν στην περιοχή 40 τουριστικούς πράκτορες από την Πολωνία.
Μια πρακτική που αποδειγμένα συμβάλει τα μέγιστα για την γνωστοποίηση της Πάφου  και προώθηση των τουριστικών πακέτων και του προορισμού.  
Στα πλαίσια της φιλοξενίας, οι εμπλεκόμενοι  παρείχαν θερμή φιλοξενία και έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να γνωρίσουν την ξενοδοχειακή και τουριστική υποδομή, να επισκεφθούν σημεία ενδιαφέροντος  της επαρχίας και τον προορισμό γενικότερα.
Όλες οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην διασφάλιση των αφίξεων της καλοκαιρινής περιόδου 2015 αλλά το βλέμμα και οι δράσεις εστιάζονται στην επιμήκυνση της Τουριστικής περιόδου, ανάπτυξη της προσβασιμότητας και την συμπερίληψη της Πάφου στα χειμερινά προγράμματα διοργανωτών έτσι ώστε να επανέρθει η Πάφος ως ένας ολόχρονος τουριστικός προορισμός.

Οι Φιλοξενούμενοι  δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με τον προορισμό και την όλη φιλοξενία και διαβεβαίωσαν για την ενίσχυση των προσπαθειών προώθησης  της Πάφου  

Δεν υπάρχουν σχόλια: