Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Οι σπουδαστές του ΑΞΙΚ καθάρισαν την παραλιακή ακτογραμμή της Κ. Πάφου.Τους υποδέχτηκε ο ΣΙΚΑΠ στο ALEA CAFE - LOUNGE BAR



Την παραλιακή ακτογραμμή της Κάτω Πάφου καθάρισαν σήμερα οι σπουδαστές της ξενοδοχειακής σχολής ΑΞΙΚ. Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος περισσότεροι από 40 σπουδαστές, και συνοδοί. Μαζί τους ήταν και η διευθύντρια του ΑΞΙΚ. Χορηγός φιλοξενίας ήταν το ALEA CAFE - LOUNGE BAR.



Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον ΣΙΚΑΠ. Με το πέρας του καθαρισμού τους συμμετέχοντες υποδέχτηκαν στο   ALEA CAFE εκ μέρους του ΣΙΚΑΠ οι Μιχάλης Παπασάββας, Στέλιος Νικολαΐδης, Δημήτρης Καλλής και Πέτρος  Κεχριώτης. Τους ευχαρίστησαν για την πρωτοβουλία τους να καθαρίσουν την παραλιακή περιοχή της Πάφου και τους επέδωσαν σχετική ανακοίνωση. Στους σπουδαστές και οι συνοδούς προσφέρθηκαν σνακ, καφέδες, αναψυκτικά.    Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του ΑΞΙΚ ανέφεραν ότι, σε γενικές γραμμές η Πάφος είναι καθαροί και είναι σίγουροι ότι θα αναπτυχθεί περαιτέρω η συνεργασία μεταξύ ΑΞΙΚ και ΣΙΚΑΠ, ιδιαίτερα με την λειτουργία του Γαστρονομικού Κέντρου Πάφου.

Ανακοίνωση ΣΙΚΑΠ
Ο Σύνδεσμος Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ- ευχαριστεί το ινστιτούτο και τους φοιτητές του ΑΞΙΚ για την πολύ καλή, εποικοδομητική και διαχρονική συνεργασία.

Μας τιμά ιδιαίτερα η επιλογή της Πάφου για την συνεισφορά σας ειδικά αυτή την μέρα .
Πρέπει να στείλουμε το μήνυμα «καθαριότητας, ποιότητας και αγάπης» σε αυτό που επιλέξαμε να κάνουμε και δεν είναι άλλο από τον Τουρισμό, ο οποίος στήριξε και θα στηρίζει την Κύπρο μας.

Εκ μέρους του προέδρου του ΔΣ και των μελών μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές, τους συνοδούς και το ΑΞΙΚ, γενικότερα για την πολύ καλή συνεργασία με τον ΣΙΚΑΠ και προσβλέπουμε ακόμη περισσότερα με την έναρξη της λειτουργίας του Γαστρονομικού Κέντρου που διαχειρίζεται ο ΣΙΚΑΠ.

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά.
Ευχαριστούμε επίσης το ΚΑΦΕ  ALEA για την στήριξη και την φιλοξενία.

Εκ του ΣΙΚΑΠ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: