Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Φήμες για νέο ειδύλλιο του προέδρου Ολάντ κυκλοφορούν στη Γαλλία

Φήμες για νέο ειδύλλιο του προέδρου Ολάντ κυκλοφορούν στη Γαλλία, αυτή τη φορά με Γαλλοελβετή τηλεπαρουσιάστρια.
Όπως λέγεται, όλα ξεκίνησαν όταν ο Ολάντ δέχτηκε να δώσει συνέντευξη στην Γαλλοελβετή Μαϊτενά Μπιραμπέν. Η χαλαρή εμφάνισή του στην εκπομπή και η μεταξύ τους οικειότητα φούντωσε την φημολογία.

Δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου κάνουν λόγο για μυστικά δείπνα στο σπίτι της και στα Ηλύσια. Το γαλλικό περιοδικό L’Express, γράφει ότι ο Ολάντ είχε ήδη δειπνήσει δύο φορές κρυφά με την όμορφη δημοσιογράφο, προτού λάβει μέρος στην εκπομπή της.
Όπως σημειώνεται, την πρώτη φορά, ήταν στο σπίτι της 47χρονης Μπιραμπέν το περασμένο φθινόπωρο, ύστερα από πρόσκληση της ίδιας, ώστε να ετοιμάσουν την εκπομπή. Το γαλλικό περιοδικό αναφέρει ότι δεν ήταν οι δύο τους, αλλά υπήρχαν και άλλοι προσκεκλημένοι.
Ο Ολάντ δέχτηκε την πρόσκληση και λίγο καιρό αργότερα, ανταπέδωσε το κάλεσμα. Την προσκάλεσε στο Μέγαρο των Ηλυσίων, κάτω από άκρα μυστικότητα. Τόση, που ούτε ο σύμβουλος επικοινωνίας του δεν το πήρε είδηση, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο περιοδικό.
Η ξανθιά δημοσιογράφος έχει παντρευτεί και χωρίσει τρεις φορές. Τώρα ζει στο Παρίσι, με τον τελευταίο της σύντροφο και τις δύο κόρες του.
Άλλα ΜΜΕ πάντως δεν βλέπουν σύννεφα στη σχέση του Γάλλου Προέδρου με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ. Αντίθετα, το περιοδικό VSD λέει ότι η Γκαγιέ μένει σχεδόν μόνιμα στο Ελιζέ, μπαινοβγαίνει ανενόχλητη, ενώ στα προεδρικά διαμερίσματα έχουν προστεθεί καινούρια έπιπλα.
Ωστόσο, ο Ολάντ διστάζει να επισημοποιήσει τη σχέση μαζί της και κάποιοι λένε ότι ίσως ο λόγος είναι ένα νέο ειδύλλιο στη ζωή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: