Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ιδιωτικά τζετ μετατρέποντα σε πολυτελείς επαύλεις. ΦΩΤΟ


Αν είσαι πολύ πλούσιος, πάρα πολύ πλούσιος, δεν είναι δυνατόν να μετακινείσαι με το αεροπλάνο της γραμμής σαν κοινός θνητός. Οπότε αναγκαστικά η μοναδική λύση είναι να αποκτήσεις ιδιωτικό τζετ και φυσικά να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές για να το φέρεις στα μέτρα σου. 


Καθώς οι πλούσιοι γίνονται ακόμα πιο πλούσιοι, σημειώνει η Daily Mail, δεν είναι παράλογο που η ζήτηση για ιδιωτικά τζετ αυξάνεται. 

Γνωστός για τον στόλο των ιδιωτικών τζετ του είναι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Alwaleed bin Talal al-Saud. Διαθέτει μεταξύ άλλων ένα «πειραγμένο» Boeing 747, ένα Airbus 321, ακόμα και ένα Airbus που κανονικά χωρά 800 επιβάτες αλλά έχει αλλάξει ολοκληρωτικά ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πρίγκιπα. 

Το Α380 έχει μαρμάρινο μπάνιο, γκαράζ για τη Rolls-Royce του, μέχρι και χώρο όπου μπορεί κανείς να προσευχηθεί, με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα χαλάκια που από μόνα τους μετακινούνται για να δείχνουν πάντα προς τη Μέκκα. 

Οι απαιτήσεις των υπερ-πλουσίων δεν έχουν τέλος.

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς μπορεί να φιλοξενήσει 350 επιβάτες στο Boeing 767-300 που διαθέτει. Το αεροσκάφος έχει βέβαια τραπεζαρία για 30 άτομα, μάστερ υπνοδωμάτια, πολυτελή μπάνια, ευρύχωρα σαλόνια. 

Αντιστοίχως το Boeing 757 του Donald Trump διαθέτει διπλό κρεβάτι, ευρύχωρο σαλόνι με καναπέδες και μαρμάρινο μπάνιο. 

Όπως λένε στη Daily Mail εταιρείες που ασχολούνται με τη μετατροπή αεροσκαφών κατά παραγγελία και τον εξοπλισμό ιδιωτικών τζετ, οι δυνατότητες και οι επιλογές δεν έχουν τέλος.

Δείτε τις φωτογραφίες













newsbeast.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: