Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019

Έναρξη εκδηλώσεων « Ιεροκήπια» με Μιχάλη Χατζηγιάννη


Κορυφώνονται οι προετοιμασίες του Δήμου Γεροσκήπου για την οργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ιεροκήπια», που πραγματοποιούνται φέτος για 25η κατά συνέχεια χρονιά.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εκδηλώσεις, οι οποίες συμπίπτουν με τους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τη σύσταση του Δήμου Γεροσκήπου, θα πραγματοποιηθούν από τις 6 έως τις 27 Σεπτεμβρίου και θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων του κοινού.

Στην έναρξη των εκδηλώσεων, που θα δοθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.00μ.μ., στην Πλατεία Γεροσκήπου, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, υπό την αιγίδα του οποίου τελούν οι φετινές εκδηλώσεις.
Παρούσες στην έναρξη των «Ιεροκηπίων» θα είναι και αντιπροσωπείες από τρεις δήμου του εξωτερικού (Αγίας Παρασκευής, Kharkiv και Saint-Brieuc).
Όπως αναφέρεται, στο πλαίσιο της Τελετής Έναρξης των Εκδηλώσεων, ο Δήμος Γεροσκήπου θα παρουσιάσει τον δημοφιλή Κύπριο τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη σε μια συναυλία – έκπληξη, ύμνο στον έρωτα και την αγάπη.
Μαζί του η επίσης Κύπρια τραγουδίστρια Κατερίνα Παράσχου και 8αμελής ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση του Άδμητου Πιτσιλλίδη.
Η είσοδος του κοινού στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.