Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

Δείτε γιατί η όμορφη 19χρονη Βρετανίδα "έφυγε" από τη ζωήΤο άγχος της απομόνωσης είχε ολέθριες συνέπειες στην περίπτωση της νεαρής κοπέλας..
Ένα πανέμορφο κορίτσι μόλις 19 ετών "έφυγε" από τη ζωή, καθώς δεν άντεξε το άγχος της απομόνωσης, λόγω των νέων μέτρων για τον κορωνοϊό.Η Emily Owen, σερβιτόρα από το Norfolk της Μεγάλης Βρετανίας, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά της, λόγω του φόβου της για τον κορωνοϊό και την απομόνωση.

Όπως ανέφερε η αδελφή της, σύμφωνα με την Daily Mail, η όμορφη Emily ήταν αυτιστική υψηλής λειτουργικότητας και «έδινε καθημερινά "μάχη" για να ταιριάζει με το κοινωνικό σύνολο και τους κανόνες συμπεριφοράς».

Η άτυχη κοπέλα, σύμφωνα με την οικογένειά της, δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι θα έπρεπε να κλειστεί μέσα στο σπίτι και πως όλα της τα σχέδια θα ακυρώνονταν.
Η ίδια, μάλιστα, είχε πει στους δικούς της ανθρώπους πως περισσότερα θα είναι τα θύματα από τις αυτοκτονίες αυτό το διάστημα, παρά από τον ίδιο τον ιό.

Η Emily σχεδίαζε να βοηθήσει εθελοντικά όσους δυσκολεύονταν να ανταπεξέλθουν στις νέες συνθήκες, ωστόσο, σύμφωνα με την οικογένειά της, "νικήθηκε" από το άγχος για το άγνωστο.
Πέθανε τελικά στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά  την περασμένη Κυριακή.

Η 19χρονη κοπέλα, την οποία οι δικοί της άνθρωποι περιγράφουν ως «αστεία, γοητευτική, ταλαντούχα και λιγάκι τρελή» ήταν δωρήτρια οργάνων από τα 12 της χρόνια.
Έτσι, θα χαρίσει το δώρο της ζωής σε τρία παιδιά.https://www.eirinika.gr/article/204563/19hronos-aggelos-i-omorfi-servitora-den-antexe-psyhologika-tin-prooptiki-na-kleistei