Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020

Ολοκληρώνεται η ανάλυση τέστ από ασθενείς, ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Πάφου


Σχεδόν στο τέλος οδεύει και η ανάλυση τέστ στο ΓΝ Πάφου, από ασθενείς, ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σε δηλώσεις του σήμερα στο ΚΥΠΕ ο Δρ. Λάκης Γιουκάς Διευθυντής του Νεφρολογικού Τμήματος του ΓΝ Πάφου, ανέφερε πως σήμερα Κυριακή, αναμένεται η λήψη δείγματος από 25 ασθενείς της Μονάδας Αιμοκάθαρσης, ενώ έχει ολοκληρωθεί, όπως είπε, η λήψη δείγματος 60 ασθενών τη Μονάδας Αιμοκάθαρσης τις προηγούμενες μέρες.
Επεσήμανε πως στην Μονάδα έχει αντικατασταθεί όλο το νοσηλευτικό προσωπικό μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα νοσηλεύτριας, Επίσης έγιναν διευθετήσεις συνέχισε, για την κάλυψη ιδιώτη ιατρού μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη που θα επιστρέψει ένας εκ των τριών ιατρών της Μονάδας Αιμοκάθαρσης που βρίσκεται σε απομόνωση.
Στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός που εντοπίστηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα επαγγελματία υγείας έχει ολοκληρωθεί η λήψη δειγμάτων από το προσωπικό και τους ασθενείς και αναμένονται τα αποτελέσματα.
Σημειώνεται πως το Ιδιωτικό Νοσοκομείο έχει προχωρήσει σε όλες τις ενδεικνυόμενες ενέργειες, προσπαθώντας να διατηρήσουν τη λειτουργία του Νοσοκομείου τους στο ελάχιστο και στα άκρως απαραίτητα δεδομένων των προβλημάτων που υπάρχουν στην Επαρχία, κυρίως με το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου .

κυπε