Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Γιατρός ιδιωτικού νοσοκομείου στην Πάφο με κορωνοϊό


Σε διαδικασία απολύμανσης βρίσκεται ιδιωτικό νοσοκομείο στην Πάφο μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε ιατρό του.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Διευθυντής του ιδιωτικού νοσοκομείου ανέφερε πως ένας από τους ιατρούς του νοσοκομείου έχει διαγνωστεί θετικός στον κορωνοιό.
Το ιδιωτικό νοσοκομείο απολυμαίνεται και έχουν σταλεί δείγματα από όλους τους εργαζόμενους του, ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, και ασθενείς που νοσηλεύονται, για εξετάσεις προκειμένου να διαφανεί κατά πόσο είναι θετικοί ή αρνητικοί στον κορωνοϊο.
Επιπρόσθετα, είπε ο Διευθυντής του ιδιωτικού νοσοκομείου, έχει ήδη αρχίσει και η ιχνηλάτηση των επαφών του επιβεβαιωμένου κρούσματος, ενώ οι εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του έχουν αποσυρθεί από την εργασία τους.
Όσο για τους ασθενείς που νοσηλεύονται στους θαλάμους του, ανέφερε πως αυτοί εξυπηρετούνται από το υπόλοιπο προσωπικό. Το Ιδιωτικό νοσοκομείο δεν δέχεται προς το παρόν νέες εισαγωγές.
Ο Διευθυντής του νοσοκομείου ανέφερε πως θα επαναλειτουργήσει κανονικά το αργότερο μέχρι το Σάββατο και όταν ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι θετικός στο τεστ για κορωνοϊό κανένας άλλος εργαζόμενος .


κυπε