Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

79 καταγγελίες στην Πάφο σχετικά με την απαγόρευση της κυκλοφορίας κι ελέγχους υποστατικών

Σε 79 καταγγελίες προέβησαν μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, τις πρώτες δύο μέρες εφαρμογής του μέτρου για την απαγόρευση της κυκλοφορίας σχετικά με μετακινήσεις πεζών, οδηγών και έλεγχοι υποστατικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις έξι το απόγευμα της 24ης Μαρτίου μέχρι και τις έξι το πρωί της 26ης Μαρτίου διενεργήθηκαν συνολικά 1.668 έλεγχοι και προέκυψαν συνολικά 79 καταγγελίες.
Οι περισσότερες από αυτές αφορούσαν πεζούς και οι οδηγούς αυτοκινήτων. Σε όλες τις περιπτώσεις εκδόθηκαν εξώδικα πρόστιμα αφού όσοι καταγγέλθηκαν δεν ήταν κάτοχοι των απαραίτητων πιστοποιητικών .
Συγκεκριμένα, χτες κατά την διάρκεια του 24ώρου όσον αφορά τις μετακινήσεις πολιτών πεζών και οδηγών έγιναν 808 έλεγχοι και 65 καταγγελίες, Σε σχέση με τα υποστατικά καθόλο το 24ωρο έγιναν 860 έλεγχοι υποστατικών.
Εξάλλου , σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 06:00 το πρωί της 25ης Μαρτίου μέχρι τις 18:00 το απόγευμα χτες, διενεργήθηκαν 1600 έλεγχοι και προέκυψαν συνολικά 50 καταγγελίες. Οι 30 από αυτές αφορούσαν πεζούς και οι 20 οδηγούς αυτοκινήτων.
Σε όλες τις περιπτώσεις εκδόθηκαν εξώδικα πρόστιμα.
Άλλες 14 καταγγελίες έγιναν το βράδυ της Τρίτης και συγκεκριμένα, καταγγέλθηκαν δυο οδηγοί που δεν κατείχαν τα απαραίτητα πιστοποιητικά αλλά και πέντε πεζοί.
Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου προχώρησαν επίσης με την έναρξη του μέτρου στην καταγγελία των ιδιοκτητών μπυραρίας και μίνι- μάρκετ, ενός σουβλατζίδικου στο οποίο υπήρχαν συγκεντρωμένοι θαμώνες, αλλά και ενός καφενείου στον Κάθηκα.

κυπε