Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Σκύλος εκτελεί χρέη ντελιβερά



Ο κορονοϊός έχει αλλάξει άρδην την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουν.

Σε αυτή την ιστορία πρωταγωνιστής είναι ένας πανέμορφος σκύλος, ο οποίος εκτελεί χρέη ντελιβερά για να εξυπηρετήσει μία ηλικιωμένη γυναίκα στο Κολοράντο των ΗΠΑ.
Ο επτάχρονος χρυσοκίτρινος σκύλος με την ονομασία Sunny, ζει μαζί με την ιδιοκτήτριά του, Karen Eveleth, και δίνουν ένα σπουδαίο μάθημα ζωής.
Μένουν δίπλα στη Renee Hellman για πάνω από μια δεκαετία και όταν εκείνη αναγκάστηκε να αυτοαπομονωθεί για να προστατεύσει την υγεία της λόγω κορονοϊού, o Sunny ανέλαβε να τη βοηθάει στα ψώνια.
Για να σιγουρευτεί ότι η γείτονάς της έχει ό,τι χρειάζεται, το σκυλί παίρνει μια λίστα αγορών από τη Hellman και στη συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι για να της παραδώσει τα ψώνια.
«Πήγε στο κατάστημα, πήρε τα πράγματα που ήθελε και τα έδωσε όλα σε αυτήν», εξήγησε η Eveleth. Από τότε που ξέσπασε η πανδημία Covid-19, το εμπνευσμένο δίδυμο έκανε πολλά δρομολόγια για τη γείτονά της, η οποία είναι απίστευτα ευγνώμων.
Η Hellman έχει υποκείμενο νόσημα και χρειάζεται παροχή οξυγόνου για να τη βοηθάει στην αναπνοή της. Κάποις μικρά πράγματα, όπως η επαφή της με το σκυλάκι, της δίνουν χαρά στην περίεργη πραγματικότητα που ζει.
«Νιώθω ωραία όταν με επισκέπτεται ο Sunny. Είναι και ένας τρόπος επικοινωνίας».
Η ιδιοκτήτριά τoυ Sunny προσέθεσε: «Μπορεί να κάνει κάποιος κάτι τόσο μικρό, που μπορεί να είναι τόσο χρήσιμο, παράλληλα».



https://www.laimitomos.com/