Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020

"Έφυγε" η 28χρονη Σκεύη από τη Λακατάμια

Θλίψη επικρατεί στην οικογένεια της Ομόνοιας, αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 28 ετών η Σκεύη Οδυσσέως, πιστή φίλαθλος της ομάδας, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. 

Η Σκεύη Οδυσσέως ακολουθούσε πιστά την ομάδα της, ενώ παράλληλα στήριζε το Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο της Ομόνοιας, το οποίο αγωνίζεται στην Γ' Κατηγορία.  

«Τίποτα δεν μπορεί να σβήσει τις στιγμές που ζήσαμε παρέα στα γήπεδα και ποτέ δεν θα ξεχάσουμε την στήριξη που παρείχες για την ίδρυση του συνδέσμου μας. Καλό ταξίδι Σκεύη, δώσε μια αγκαλιά και στα υπόλοιπα αδέρφια μας που έφυγαν νωρίς…», αναφέρει σε ανάρτησή του το Fan Club Lakatamia.

Το δικό τους ξεχωριστό αντίο έστειλαν και οι αθλητές και ο κόσμος του Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου της Ομόνοιας, που μόλις χθες είχαν υψώσει πανό για στήριξη στην αδικοχαμένη Σκεύη. 

«Χθες σου σηκώναμε πανό να κρατήσεις γερά και σήμερα έφυγες... Κράτησες πιο γερά από όλους όμως, ΠΑΛΙΚΑΡΙ όπως πάντα...

Λίγα λόγια για τώρα μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε... Καλό ταξίδι Σκευάρα μας, θα τα πούμε...»http://omada.reporter.com.cy/football-cyprus/article/471481/thrinos-ga-ton-chamo-tis-28chronis-skevis-apo-ti-lakatamia-chthes-soy-sikoname-pano-simera-efygs

Δεν υπάρχουν σχόλια: