Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Του πέρασαν χειροπέδες για απόπειρα φόνου στην Πάφο

Συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 25χρονος, που καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, που είχε διαπραχθεί τον Απρίλιο του 2019, στην επαρχία Πάφου. 

 

Ο 25χρονος εντοπίστηκε χθες βράδυ, στη Λεμεσό, από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, κατά τη διάρκεια στοχευμένης επιχείρησης για πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας στο κέντρο της πόλης. Εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σχετικά με υπόθεση απόπειρας φόνου, με θύμα 22χρονο, που διαπράχθηκε στις 19 Απριλίου 2019, σε χωριό της επαρχίας Πάφου. 

 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία της υπόθεσης, ο 25χρονος φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε με μαχαίρι τον 22χρονο συγκάτοικό του, μετά από λογομαχία που είχαν μεταξύ τους, στην οικία τους. 

 

 

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.


https://www.cypruspolicenews.com/ArticleSideGallery/ArticleID=14573


παλαιότερη ανάρτηση


Υπόθεση απόπειρα φόνου με θύμα 21χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Πάφου, διερευνά η Αστυνομία, η οποία για διευκόλυνση των ανακρίσεων έχει εξασφαλίσει ένταλμα σύλληψης και καταζητεί 24χρονο επίσης κάτοικο της επαρχίας Πάφου.

 

Η διερεύνηση της υπόθεσης από την Αστυνομία, άρχισε γύρω στις 8μ.μ. χθες, μετά την μεταφορά του 21χρονου, στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, φέροντας τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο.

 

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, ο 21χρονος φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τον 24χρονο συγκάτοικό του, μετά από λογομαχία που είχαν μεταξύ τους, στην οικία τους. Κατά την επίθεση, ο 24χρονος φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι, τον 21χρονο.

 

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια, ενώ εναντίον του 24χρονου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. 

 

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του 21χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, κρίνεται εκτός κινδύνου. Ο 21χρονος φέρει τραύμα στο πλάγιο θωρακικό τοίχωμα.
Το ΤΑΕ Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνούν την υπόθεση.


https://www.cypruspolicenews.com/ArticleSideGallery/ArticleID=14573

Δεν υπάρχουν σχόλια: