Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Ιδρύεται η μεγαλύτερη Παγκύπρια Ομοσπονδία Κέντρων Αναψυχής

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ, η  Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής – ΟΣΙΚΑ – πραγματοποίησε σήμερα τηλεδιάσκεψη στην οποία έλαβαν μέρος οι  τοπικοί  σύνδεσμοι όλων των Επαρχιών, καθώς επίσης,  ο  Σύνδεσμος αλυσίδας εστιατορίων, ο Σύνδεσμος νυχτερινών κέντρων, ο Σύνδεσμος αιθουσών δεξιώσεων και ο Σύνδεσμος καφετεριών.

Στην συζήτηση που ακολούθησε, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, αποφασίστηκε όπως ξεκινήσει διαπραγμάτευση με σκοπό την ετοιμασία και δημιουργία της μεγαλύτερης  Ομοσπονδίας Κέντρων Αναψυχής στην Κύπρο η οποία θα αντιπροσωπεύει το 95%  των κέντρων ανά το Παγκύπριο.

Από την αρχή, σύμφωνα με τις πηγές μας,  διαφάνηκε πως η νέα Ομοσπονδία Κέντρων σύντομα θα ιδρυθεί, αφού τα προβλήματα των συνδέσμων  που προαναφέραμε, φαίνεται να είναι κοινά για όλους τους συνδέσμους που θα συμμετέχουν σε αυτή.

Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ θα παρακολουθεί το θέμα και θα σας ενημερώσει.

Σε μια άλλη εξέλιξη έχουμε πληροφορηθεί ότι, ο πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ και ΣΙΚΑΠ Νεόφυτος Θρασυβούλου θα έχει αύριο συνάντηση στην Πάφο με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Νυχτερινών κέντρων αναψυχής με σκοπό την προετοιμασία της συνάντησης που έχει προγραμματιστεί με το υπουργείο Υγείας για χαλάρωση των μέτρων.

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2020 θα γίνει η προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Τουρισμού για το τι μέλι γενέσθαι για το θέμα των μέτρων.  

Τέλος, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι, μετά από παρεμβάσεις της ΟΣΙΚΑ αύριο αναμένεται να εξαγγελθούν νέα μέτρα στήριξης  των κέντρων αναψυχής, ενώ θα ακολουθούσουν και από την ΑΝΑΔ για την χειμερινή περίοδο.  

Για όλες τις εξελίξεις ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ θα σας κρατά ενήμερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: