Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Αισιόδοξα τα σημερινά αποτελέσματα των οκτακοσίων rapid test σε Πάφο και Πόλη Χρυσοχούς

 

Εξακόσιοι πολίτες υποβλήθηκαν σήμερα σε δωρεάν rapid test αντιγόνου στην Πάφο στην κινητή μονάδα που στήθηκε από την εταιρεία Mediwell Home Healthcare Services, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, στην πλατεία της 28ης Οκτωβρίου έξω από το Δημοτικό Μέγαρο Πάφο και 201 πολίτες στην Π. Χρυσοχούς , σύμφωνα με τον Ζήνωνα Ζήνωνος, Διευθυντή της εταιρείας Mediwell Home Healthcare Services.

Ο κ. Ζήνωνος σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως και στους δύο χώρους τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας, υπήρξε τήρηση των αποστάσεων και έγινε χρήση μάσκας, χωρίς να παρατηρηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Τόσο στην Πάφο, όσο και στην Πόλη Χρυσοχούς, η όλη προσπάθεια έτυχε στήριξης από τους Δημάρχους Φαίδωνα Φαίδωνος και Γιώτη Παπαχριστοφή, αντίστοιχα, πρόσθεσε.
Επεσήμανε επίσης πως η καμπάνια δωρεάν rapid test αντιγόνου που εγκαινίασε σήμερα το Υπουργείο Υγείας αποτελεί διαδικασία πολύ χρήσιμη για τον κόσμο της Πάφου, λόγω και των κρουσμάτων που παρατηρούνται στην Επαρχία Πάφου. Σύμφωνα με τον κ. Ζήνωνος είναι μιας πρώτης γραμμής πράξη που θα αναχαιτίσει την μετάδοση του κορωνοϊού στην Πάφο για να επανέλθουν οι πολίτες στην φυσιολογική ρουτίνα της πόλης. Η εξέταση θα συνεχιστεί και αύριο και τα σημερινά αποτελέσματα είναι αισιόδοξα, κατέληξε.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: