Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Ο Δήμος Σκοπέλου στο επίκεντρο της εικονικής έκθεσης Virtual WTM 2020!

Εντυπωσιασμένο έμεινε το ποιοτικό κοινό της κορυφαίας διεθνούς έκθεσης τουρισμού WTM 2020 Virtual, από το νησί του Mamma Mia  μέσα από την οργανωμένη εκθεσιακή συμμετοχή του Δήμου.  Το διάστημα 9-11 Νοεμβρίου, η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου πραγματοποίησε σειρά στοχευμένων επαφών με τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και bloggers στη σημαντικότερη έκθεση τουρισμού για φέτος, που λόγω των συνθηκών πραγματοποιήθηκε μόνο διαδικτυακά.
Ο Δήμος διασφάλισε τη δική του ψηφιακή παρουσία ως συνεκθέτης του ΕΟΤ την οποία και  φρόντισε να ενδυναμώσει με το ανανεωμένο πλούσιο οπτικο-ακουστικό και πληροφοριακό υλικό  για την ενημέρωση  των χιλιάδων επισκεπτών της έκθεσης. 

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Δήμος αντιλήφθηκε έγκαιρα τη δυνατότητα που παρείχε ο ΕΟΤ για δωρεάν εκθεσιακή παρουσία και συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στους λίγους Δήμους ανά τη χώρα που συμμετείχαν με τον τρόπο αυτό στην έκθεση. Τα επαγγελματικά ραντεβού της έκθεσης ανέλαβε η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού  του Δήμου, κυρία Ιωάννα Ευσταθίου που παρουσίασε το Τουριστικό «προϊόν»  σε δημοφιλείς bloggers, εξειδικευμένα τουριστικά πρακτορεία καθώς και έμπειρους δημοσιογράφους με σημαντικές συνεργασίες με κορυφαία ΜΜΕ όπως CNN Travel, Lonely Planet, Evening Standard, Reader’s Digest και άλλα. Η σύνδεση του προορισμού με το μιούζικαλ Mamma Mia!, η ποικιλομορφία σε εναλλακτικές δραστηριότητες, οι παραλίες, η γαστρονομία, η παράδοση και η κουλτούρα αποτέλεσαν τον «κορμό» της παρουσίασης του προορισμού από την κυρία Ευσταθίου ανά συνάντηση που διαφοροποιήθηκε ανάλογα των προτιμήσεων και της  ταυτότητας του κάθε συμμετέχοντα. 
Τα αποτελέσματα της έκθεσης θα αξιολογηθούν και η επικοινωνία με τους συμμετέχοντες θα συνεχιστεί με σκοπό την καλύτερη δυνατή μελλοντική αξιοποίηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: