Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Κατηγορείται ότι δηλητηρίασε τον 77χρονο εκατομμυριούχο σύζυγό της

Μια νεαρή γυναίκα συνελήφθη εχθές, Τετάρτη, στην Ιαπωνία με την υποψία ότι δολοφόνησε τον 77χρονο σύζυγό της, έναν εκατομμυριούχο που είχε κάποτε συγκρίνει τον εαυτό του με τον θρυλικό Δον Ζουάν, σε βιβλίο που είχε γράψει.


Σύμφωνα με τoυς Japnan Times, εις βάρος της 25χρονη Σάκι Σούντο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη δηλητηρίαση του Κοσούκε Νοζάκι το 2018, μόλις τρεις μήνες μετά τον γάμο τους. Η Σούντο φέρεται να χορήγησε το δηλητήριο στον μεγιστάνα που δραστηριοποιούνταν στον κτηματομεσιτικό κλάδο με ένεση. Πριν από τον θάνατο του Νοζάκι, πιστεύεται ότι το ζευγάρι δείπνησε μαζί, και η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η συλληφθείσα είχε πραγματοποιήσει αναζήτηση στο Internet για τη φονική ουσία που βρέθηκε στο σύστημα του άνδρα κατά τη νεκροψία.

Ο ύποπτος θάνατος του Νοζάκι είχε απασχολήσει εκτενώς τα τοπικά ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια. Ο 77χρονος εξάλλου ήταν αρκετά διάσημος, αφού το 2016 είχε εκδόσει το βιβλίο «Ο Δον Ζουάν του Κισού: Ο άνδρας που έδωσε 3 δισεκατομμύρια γιεν σε 4.000 όμορφες γυναίκες».

Ο Νοζάκι άφησε μέσω της διαθήκης του 12 εκατομμύρια δολάρια στον δήμο του Τανάμπε, όμως η Σούντο επρόκειτο να λάβει επίσης τμήμα της περιουσίας του.

Σε ένα άλλο βιβλίο του το 2018, ο Νοζάκι περιέγραφε τη γνωριμία του με μια γυναίκα (που πιστεύεται ότι ήταν η Σούντο) όταν εκείνη τον βοήθησε να σηκωθεί αφού έπεσε στο αεροδρόμιο του Τόκιο. Η νεαρή κοπέλα είχε πει στην οικογένειά της ότι θα έφευγε από το Σαπόρο για να εργαστεί στην κτηματομεσιτική επιχείρηση του φίλου της, αλλά δεν τους είχε αποκαλύψει τον γάμο της.

Η «μαύρη χήρα» πόσταρε τα τελευταία χρόνια φωτογραφίες από ταξίδια που έκανε στα social media και τους έλεγε ότι έβρισκε τα χρήματα από επενδύσεις.

Το 2016, η τότε σύντροφος του Νοζάκι (επίσης κάτω των 30 ετών) συνελήφθη επειδή έκλεψε πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια από το σπίτι του.

Με πληροφορίες από New York Post

Δεν υπάρχουν σχόλια: