Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΠΟΣΠΑ ΔΙΠΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ DAILY TELEGRAPH!

Το θετικό ψυχολογικό κλίμα της Βρετανικής αγοράς για διεθνή ταξίδια  αποτυπώνεται με το πλέον εντυπωσιακό τρόπο στο νέο αφιέρωμα της δημοφιλούς Βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph με επίκεντρο την Ελλάδα. Ο συγγραφέας του άρθρου δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στους Ελληνικούς free-covid προορισμούς και προτείνει τα 15 ιδανικότερα Ελληνικά νησιά για το φετινό καλοκαίρι.
Ανάμεσα σε νησιωτικούς προορισμούς από όλη την Ελλάδα, τα Επτάνησα, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, ξεχωρίζει η Σκόπελος που αποσπά διπλή διάκριση από το καθιερωμένο Μέσο. Σύμφωνα με τον εμπνευσμένο ταξιδιωτικό συντάκτη, η Σκόπελος είναι το μοναδικό Ελληνικό νησί της λίστας που ξεχωρίζει σε δύο διαφορετικά πεδία, τις υπέροχες βίλες και τα εντυπωσιακά μοναστήρια. 

Αναφορικά με τη σημαντική αυτή διάκριση η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου Ιωάννα Ευσταθίου εξηγεί το σκεπτικό: «Συνεχίζουμε να ενημερώνουμε ένα εύρος αποδεκτών από τις αγορές ενδιαφέροντος μας αναφορικά με την covid-free κατάσταση του νησιού, την πορεία των εμβολιασμών, τα ποιοτικά καταλύματα, το στενό δεσμό μας με το Mamma Mia, τη γαστρονομία, τον πολιτισμό, τις τουριστικές υπηρεσίες, καθώς και τις αμέτρητες εναλλακτικές επιλογές για χαλάρωση ή δραστηριότητες. Στόχος του Δήμου Σκοπέλου είναι η συντήρηση και ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του νησιού σε διεθνή αλλά και εγχώρια ΜΜΕ». 
Σημειώνεται πως με ενέργειες του Δήμου, η ένταξη της Σκοπέλου στα 15 καλύτερα νησιά της Ελλάδας από τη Daily Telegraph επικοινωνήθηκε στα έγκριτα τοπικά και περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης αλλά και σε σημαντικά ΜΜΕ εθνικής εμβέλειας, όπως Καθημερινή, To Βήμα, Τα Νέα, Star.gr, Skai.gr, In.gr, Zougla, Πρώτο Θέμα, Real, Ελεύθερος Τύπος, Newsbeast, News, News24/7, Newsit, Athina984, Athens Voice και σε πολλά ακόμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: