Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Οδηγός παρέσυρε πέντε ανήλικα παιδιά κι εξαφανίστηκε

 

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο Αργοστόλι από την Τροχαία, για τον εντοπισμό ενός ασυνείδητου οδηγού ο οποίος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του όχι ένα αλλά… πέντε ανήλικα παιδιά τραυματίζοντάς τα, αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί εγκαταλείποντάς τα αβοήθητα!


Το πρωτοφανές τροχαίο συνέβη στις 3 το απόγευμα του Σαββάτου, μπροστά στα μάτια δεκάδων αυτοπτών μαρτύρων, καθώς στο σημείο βρίσκεται το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Τα τραυματισμένα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Για να εντοπιστεί ο απάνθρωπος οδηγός έχουν κινητοποιηθεί όλες οι διαθέσιμες αστυνομικές δυνάμεις του Αργοστολίου Σύμφωνα με το portoni.gr, το αυτοκίνητό του ήταν ένα ασημί τζιπ και έχει καταγραφεί από κάμερες της ευρύτερης περιοχής, με αποτέλεσμα η σύλληψή του να θεωρείται θέμα χρόνου.

Σε νεότερο δημοσίευμα του το portoni.gr, αναφέρει ότι αργά το βράδυ του Σαββάτου εμφανίστηκε στην ΕΛ.ΑΣ ο οδηγός του ασημένιου τζιπ αλλά όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες αρνείται παντελώς τις κατηγορίες και δηλώνει ότι αυτός πέρασε από το σημείο μετά το συμβάν.

Η διερεύνηση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη και η προανάκριση στρέφεται στις κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: