Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και εμπρησμού στην Πάφο

 

Υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και εμπρησμού διερευνά το ΤΑΕ Πάφου ενώ για την υπόθεση εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον 33χρονου.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας, ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε εναντίον 33χρονου από την Ελλάδα, μόνιμου κάτοικου Λεμεσού εναντίον του οποίου προέκυψε επιστημονική μαρτυρία, ότι εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και εμπρησμού, από το Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών στην Αχέλεια,που διαπράχθηκε στις 4 Ιανουαρίου του 2021.
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης την πιο πάνω ημερομηνία κλάπηκε ένα αυτοκίνητο διπλοκάμπινο αξίας 2000 ευρώ το οποίο εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο στην περιοχή Ανατολικού, κατεστραμμένο ολοσχερώς από φωτιά.
Οι δράστες αμέσως μετά την κλοπή, η ώρα 3:40 περίπου της ίδιας ημέρας φαίνεται πήγαν σε φρουταρία στα Μαντριά και προσπάθησαν να διαρρήξουν την φρουταρία χωρίς να τα καταφέρουν αφού έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη της και αναχώρησαν από το μέρος. Ακολούθως οδήγησαν το αυτοκίνητο στην περιοχή Ανατολικού όπου το έκαψαν περιλούζοντας το με εύφλεκτη ύλη.
Για την υπόθεση αυτή προέκυψε επιστημονική μαρτυρία σύμφωνα με την οποία συνδέεται ο 33χρονος.
Η υπόθεση διερευνάται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και καταβάλλονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του και την διαλεύκανση της υπόθεσης.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: