Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Η Medochemie χορηγός των Virtuals Cyence Fair 2021

Στηρίζοντας πρωτοβουλίες, οι οποίες προάγουν την καινοτομία και τη δημιουργία, ως απαραίτητα εφόδια για τους πολίτες του αύριο, η φαρμακοβιομηχανία Medochemieήταν χορηγός του πρωτοποριακού Φεστιβάλ Επιστήμης “sCyence Fair 2021”,του Ινστιτούτου Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια του “sCyence Fair 2021”, το οποίο πραγματοποιήθηκε φέτος σε virtual μορφή, ομάδες μαθητών από Λύκεια, Γυμνάσια και Δημοτικά παρουσίασαν διαδικτυακά σύγχρονα πειράματα, επιστημονικές έρευνες και ανακαλύψεις, με τις πιο ευφάνταστες ιδέες να επιβραβεύονται.

Τα ονόματα των νικητών ανακοινώθηκαν στο μεγάλο τελικό, πουπραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 19 και 20 Απριλίου, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie, κ. Νίκος Χρηστίδης, η εταιρεία ανέκαθεν στηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες πουστόχο έχουν να διευρύνουν τους ορίζοντες των νέων, εντάσσοντας τουςστον κόσμο της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της επιστήμης. Οι μαθητές, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης, αποτελούν το μέλλον του τόπου, γι’ αυτό οφείλουμε να σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια, η οποία ανοίγει το δρόμο της γνώσης για τους αυριανούςμας επιστήμονες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: