Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Έξι γυναίκες ρήμαζαν τα ράφια σούπερ μάρκετ

Οργανωμένη σπείρα αποτελούσαν έξι γυναίκες και ένας άνδρας που δρούσαν από τις 9 Οκτωβρίου του 2018 ως τις 14 του περασμένου Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και την Κορινθία, όπου είχαν ρημάξει τα ράφια των σούπερ μάρκετ διαπράττοντας συνολικά... 91 κλοπές προϊόντων, κυρίως οινοπνευματωδών ποτών!


Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, η διαλεύκανση της δράσης τους ήρθε από τα μακρινά... Γρεβενά! Μετά από πολυετείς έρευνες, οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες των κλοπών, η λεία των οποίων ανέρχεται σε αξία στα 18.000 ευρώ. Πρόκειται για αλλοδαπούς, πέντε γυναίκες ηλικίας 23 ως 46 χρόνων και έναν 27χρονο, ενώ άγνωστη παραμένει η έκτη γυναίκα της σπείρας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας με σκοπό την τέλεση διακεκριμένων κλοπών κατ’ επάγγελμα, συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος που θα διαβιβαστεί στους κατά τόπους εισαγγελείς, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται και εξετάζεται αν είχαν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές, ίσως και σε άλλες περιοχές της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: