Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Επεισοδιακή καταδίωξη για υπόθεση ναρκωτικών

 

Γύρω στις 10.50 χθες βράδυ, μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο που κινείτο στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό για να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει και αφού παραβίασε κόκκινο σηματοδότη στη συμβολή Μακαρίου με Γιαν Σιμπέλιους, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 26 ετών.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση, οι τρείς επιβαίνοντες του πρώτου αυτοκινήτου, εξήλθαν από αυτό και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί. Αυτοί ανακόπηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας και από έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγός του εν λόγω οχήματος ήταν 20χρονος, έχοντας ως συνεπιβάτες 20χρονο και 21χρονο. Κατά την ανακοπή τους ο 20χρονος φέρεται να θεάθηκε να ρίχνει στο έδαφος ένα νάιλον σακουλάκι το οποίο όπως διαπιστώθηκε μετά που παραλήφθηκε, περιείχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης βάρους 26 γραμμαρίων περίπου.

Οι πιο πάνω μεταφέρθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λεμεσού όπου κατά τη σωματική έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή του δεύτερου 20χρονου και του 21χρονου, μικρή ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος ενώ οι άλλοι δύο συνελήφθησαν και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο 26χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού ενώ ο 20χρονος συλληφθέντας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους φρουρούμενος.

Η ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με την Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.   


https://www.cypruspolicenews.com/archives/8953


Δεν υπάρχουν σχόλια: