Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Σε αυτούς πέρασαν χειροπέδες στην Πάφο για ναρκωτικά και όχι μόνο

 

Τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό σε δύο κατοικίες στην Πάφο, ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, καθώς και περιουσίας, όπως κοσμήματα, ρολόγια, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, και κινητά τηλέφωνα, για τα οποία γίνονται εξετάσεις κατά πόσον αποτελούν προϊόν κλοπής.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.30 χθες το βράδυ, μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου, διενήργησαν με δικαστικό ένταλμα, έρευνα σε διαμέρισμα στο οποίο διαμένει άντρας ηλικίας 44 ετών, στην παρουσία του ιδίου, καθώς και άλλων τριών προσώπων, άντρες ηλικίας 41, 35 και 24 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν στο διαμέρισμα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ανευρέθηκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, 56 συσκευασίες μεθαμφεταμίνης συνολικού βάρους 101 γραμμαρίων, 18 συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 54,5 γραμμαρίων, ρητίνη κάνναβης ενός γραμμαρίου, δύο συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους τριών γραμμαρίων, καθώς και 54 δισκία που πιστεύεται ότι είναι χάπια «Έκστασυ».

Μεικτή ποσότητα ακόμη 40 γραμμαρίων περίπου κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη, ανευρέθηκε στο τραπεζάκι του σαλονιού του διαμερίσματος, ενώ στο διαμέρισμα ανευρέθηκαν μεταξύ άλλων, 164 κοσμήματα, 26 ρολόγια, και εννέα φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, από τους οποίους οι δύο τύπου ταμπλέτας.

Οι τέσσερις ύποπτοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμιξη σχετικά με τα ναρκωτικά που ανευρέθηκαν, ενώ δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις για την περιουσία που ανευρέθηκε στο διαμέρισμα. Αυτοί συνελήφθησαν από τα μέλη της ΥΚΑΝ, για αυτόφωρα αδικήματα.

Έρευνα διενεργήθηκε στη συνέχεια και στο διαμέρισμα του 24χρονου υπόπτου, όπου τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν 28 κινητά τηλέφωνα, άλλους τέσσερις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές τύπου ταμπλέτας, δύο ηλεκτρονικές συσκευές και μία συσκευή GPS, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1,200 ευρώ. Για την κατοχή των ανευρεθέντων και των χρημάτων, ο 24χρονος έδωσε ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Οι τέσσερις ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση, με το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Πάφο και το ΤΑΕ Πάφου να συνεχίζουν τις εξετάσεις.


https://www.cypruspolicenews.com/archives/9142


Δεν υπάρχουν σχόλια: