Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με δύσπνοια. Αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 8:00 το πρωί της περασμένης Τρίτης, η άτυχη 33χρονη Φιλιώ Μπαλάφα Λέκκα, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, από το σύζυγό της με δύσπνοια και άλγος στα κάτω άκρα της.

Στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, οι επί καθήκοντι ιατροί έκριναν ότι η νεαρή έπρεπε να διασωληνωθεί. Η κατάσταση της υγείας της, είχε επιδεινωθεί, με αποτέλεσμα να καταλήξει γύρω στις 4:15 το απόγευμα, παρά τις προσπάθειες των ιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι, την Τετάρτη διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης 33χρονης, από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου και τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας θα διακριβωθούν από τις επιστημονικές εξετάσεις, αφού λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Στο μεταξύ, για τον θάνατο 33χρονης αναφέρονται και ελλαδικά ΜΜΕ, αφού το θύμα ήταν από την Κορινθία. Συγκεκριμένα, τα Μέσα στην Ελλάδα, αναφέρουν ότι η 33χρονη ήταν σύζυγος του επιχειρηματία και πρώην προέδρου του Ατρόμητου Χιλιομοδίου.

«Ήταν μια νέα γυναίκα και μάνα. Άνθρωπος ζωντανός και προοδευτικός. Όμως έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή μόλις στα 33 χρόνια της σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια της, στους συγγενείς και τους φίλους».

Επίσης, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα συγγενείς έχουν μεταβεί στην Κύπρο για να είναι κοντά στον άντρα της και τα ανήλικα παιδιά της αλλά και για την μεταφορά της σορού της στην Ελλάδα.

Στο μεταξύ, σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια προχώρησε η οικογένεια της 33χρονης, Φιλιώς Μπαλάφα Λέκκα, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, η οποία έχασε αιφνίδια τη ζωή της την περασμένη Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. 


https://www.reporter.com.cy/police/article/917342/psachnoyn-ta-aitia-thanatoy-tis-33chronis-filios-katangelia-ga-iatriki-ameleia


Σε καταγγελία στην Αστυνομία για ιατρική αμέλεια προχώρησε η οικογένεια της 33χρονης που έχασε αιφνίδια την ζωή της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.


Σύμφωνα με τα γεγονότα, η 33χρονη μεταφέρθηκε στις 8 Φεβρουαρίου από τον σύζυγό της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με πόνους και πρήξιμο στο πόδι.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της, διακομίσθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και κατέληξε την ίδια μέρα.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της διενεργήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα, ώστε να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου της 33χρονης.

https://www.sigmalive.com/news/local/911157/thanatos-33xronis-katiggeile-iatriki-ameleia-i-oikogeneia-tis

Δεν υπάρχουν σχόλια: