Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Προσπάθησαν να ταξιδέχουν από το αεροδρόμιο Πάφο με πλαστά διαβατήρια

Δύο υποθέσεις πλαστοπροσωπίας διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 28 και 21 ετών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου , παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου γυναίκα αφρικανικής καταγωγής , η οποία κατά τον διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε γερμανικό διαβατήριο για το οποίο ηγέρθησαν υποψίες προς την γνησιότητα του.
Από περαιτέρω εξετάσεις η γυναίκα διαπιστώθηκε ότι καταγόταν από τον Κόνγκο και είναι ηλικίας 28 ετών. Η 28χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ εναντίον της διερευνάται το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας.
Η δεύτερη περίπτωση γύρω στις 15:35 χτες αφορά άντρα που παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου, με σκοπό την αναχώρηση του από τον αερολιμένα Πάφου με γαλλικό διαβατήριο. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο ηγέρθησαν υποψίες για την γνησιότητα του διαβατηρίου.
Τελικά διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 21χρονο από τον Κόνγκο. Ο 21χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση και εναντίον του διερευνάται το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: