Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Πήγαινε σε γάμο ο 59χρονος που σκοτώθηκε την Πρωτομαγιά σε τροχαίο

 Σε θρήνο και βαρύ πένθος μετατράπηκε η χαρά της οικογένειας του 59χρονου που σκοτώθηκε την Πρωτομαγιά στην Εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης όταν έπεσε αυτοκίνητο πάνω στο όχημά του, καθώς σύμφωνα με συγγενή της οικογένειας,
ο οποίος μίλησε στο protothema.gr ο άτυχος άντρας και η γυναίκα του πήγαιναν στον Αλμυρό για να βρεθούν σε γάμο οικογενειακού τους φίλου.


«Ήταν φρικτός ο θάνατος του Κώστα. Σταμάτησε στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο τηλέφωνο με έναν φίλο της οικογενείας και τότε έγινε το κακό. Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, η οποία ήταν σε άθλια κατάσταση και δεν της είπαμε από την αρχή ότι ο Κώστας πέθανε γιατί ήταν σοκαρισμένη.Όταν έφτασαν οι δικοί μας άνθρωποι στο σημείο βρήκαν τη σύζυγό του να ουρλιάζει από το σοκ που είχε υποστεί και τον Κώστα νεκρό. Ήταν ακαριαίος ο θάνατος» λέει στο protothema.gr συγγενής της οικογένειας και συνεχίζει:

«Ταξίδεψαν από την Αθήνα για να πάνε σε ένα γάμο και επειδή δεν ήξεραν τους δρόμους , σταμάτησε ο Κώστας δεξιά στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο τηλέφωνο ώστε να τον κατευθύνουν να φτάσει στο γάμο αλλά δυστυχώς δεν έφτασε ποτέ»


Δεν υπάρχουν σχόλια: